ValpBlogg R-kullen

Senaste är att bryta upp gallret för trappan och gå upp på övervåningen. Idag har hon lärt sig att gå ner också. Smet upp häromdagen och vågade inte gå ner. Den lilla var bara försvunnen men helt plötsligt hördes någon som ylade, leta överallt men kunde inte hitta henne. Leta utomhus och ropade på henne då började hon skälla. Tittade upp i trappan och där satt hon på översta trappsteget. Grinden uppe var stängd så hon kom inte längre. Idag har hon lärt sig att gå ner också men väljer ibland den smala vägen längst ner i kurvan och det är så mycket svårare att gå där.

Hänger också i byxor och allt hon får tag i, fick idag hjälp med att plantera blommor, försökte bita hål i jordsäcken och knyckte de tomma blommkrukor. Så kul med en plastkruka, fick hjälp av den barnsliga riesenfröken som gillar allt som händer och är med på allt bus. De har så roligt tillsammans men ibland blir det lite för hårda tag av 37 kg riesen mot 4,5 kg dvärg...

Idag den 4/6 har Razmuz flyttat till Linnéa & Tommy i Västerhaninge. Lycka till med den lilla snyggingen. Ronya är kvar hos oss och dyker rätt köpare upp så kanske hon flyttar.

I går var vi till veterinären och ombesiktigade Razmuz och vaccinerades för andra gången. Ronya var också med för vaccinering samt även riesenfrk Bira. Allt gick bra och veterinären berömde valparna och tyckte de har så trevligt temperament.

Valparna bor fortfarande kvar, har inte hittat några bra hem ännu. Vi vill att de ska ha ett hem där någon är hemma de första månaderna. Till hösten kan de vara ensamma någon/några timmar per dag efter en framgångsrik ensamträning.

Ronya & Razmuz är det full fart på och de har ett livligt temperament med stor kamplust, är sociala och älskar alla människor, van vid barn och kan gå ganska bra i koppel.

Är veterinärbesiktigade den 30/4 och 27/5 utan anmärkning. Kommer få sin 2:a vaccination i början av nästa vecka. Leveransklara till aktiva hem.

 

Allt flyter på som vanligt, en spydde i sängen i morse. Kom upp en liten sten, de tuggar på allt så det var inte konstigt att det hände. Sover fint i vår säng, bortskämda men då sover de hela natten. I valphagen vaknar de annars när solen går upp och låter då som en hel vargflock. Söker fortfarande hem till tikvalpen som är så rolig. Full fart och mycket nyfiken på allt, hon är alltid först på nya saker. Brodern lite mer försiktig än sin syster. Båda äter bra och tycker livet är toppen. På bilden hela dvärgflocken med mamma Wilda & farbror Nexus & Ronya & Razmuz.

Senaste kommentarer

06.08 | 14:29

Hej, det är bara att komma förbi och hälsa på. Ring gärna innan 0730 412535

...
05.08 | 17:11

Tar ni emot besökare som skulle vilja träffa en risesen? Har mallar nu men behöver byta ras. Vi är ett äldre par som bor i Knutby

...
28.03 | 18:38

Vilken underbar fantastiskt liten tjej hon är Ädels Vilda Vinna.
Tack så oerhört mycket för förtroendet Gunilla och Pauli! ❤️.

...
16.01 | 11:52

Hej, hör av er via mail tack.

...