ValpBlogg R-kullen

Busfröet Ronya hittar på hyss hela tiden.

Senaste är att bryta upp gallret för trappan och gå upp på övervåningen. Idag har hon lärt sig att gå ner också. Smet upp häromdagen och vågade inte gå ner. Den lilla var bara försvunnen men helt plötsligt hördes någon som ylade, leta överallt men kunde inte hitta henne. Leta utomhus och ropade på henne då började hon skälla. Tittade upp i trappan och där satt hon på översta trappsteget. Grinden uppe var stängd så hon kom inte längre. Idag har hon lärt sig att gå ner också men väljer ibland den smala vägen längst ner i kurvan och det är så mycket svårare att gå där.

Hänger också i byxor och allt hon får tag i, fick idag hjälp med att plantera blommor, försökte bita hål i jordsäcken och knyckte de tomma blommkrukor. Så kul med en plastkruka, fick hjälp av den barnsliga riesenfröken som gillar allt som händer och är med på allt bus. De har så roligt tillsammans men ibland blir det lite för hårda tag av 37 kg riesen mot 4,5 kg dvärg...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.07 | 15:15

Hej, så tråkigt men hon har haft ett långt och härligt liv hos er.
Styrkekramar från oss.

...
20.07 | 08:27

Hej! En solig eftermiddag i Roslagen den 14 juli fick vår älskade Chica (Ädels Grace Grimaldi) avsluta sina dagar. Vi saknar henne så. Bästa goaste Chica 14 år.

...
29.03 | 20:50

Å va gulliga valparna var på TV hos Malou! Kul att se dig också Gunilla! Hälsar Marita, Chicas matte.

...
28.02 | 22:00

Vad roligt att både se och läsa detta. Vad fina de ser ut, både Bira och valparna. Så tryggt!

...
Du gillar den här sidan